meer handige tools

Hoe kan ik mijn IP adres verbergen?

Wist u dat uw IP adres te zien is iedere keer dat u een website bezoekt? Uw IP adres is uw online identiteit en kan worden gebruikt door hackers om in te breken in uw computer, persoonlijke informatie te stelen, of om andere misdrijven tegen u te plegen.

De makkelijkste manier om je IP-adres te verbergen is met de software als Hide My Ass. Deze software zorgt ervoor dat je een met een willekeurig, en dus niet traceerbaar, IP-adres surft en chat.

Proxy server

Een andere manier om je ip-adres te verbergen is door middel van een proxy server. Deze kun je in je browser instellen waardoor je als het ware een soort tussenstap maakt bij het surfen op het net. Je bent dan wel afhankelijk van de snelheid van de proxy-server waarvan je gebruik maakt.