meer handige tools

Wat is het ip-adres van mijn router?

Het router ip-adres dat het meest voorkomst is: 192.168.1.1

Alternatieve ipadressen zijn 192.168.2.1 of 192.168.1.100.

Dit ip-adres tik je in je browser in voorafgegaan door 'https://'. Bijvoorbeeld 'https://192.168.2.1'. Het gaat hier dus om het interne ip-adres van je router. Je router is alleen te benaderen via een computer binnen je eigen (draadloze) netwerk.

Google

Mocht u nog niet het adres hebben gevonden staat het in principe altijd in de handleiding van uw router. Even zoeken op google naar het type van uw router met de woorden 'ip adres' erachter kan ook helpen.